Kayalar Reşitbey İlkokulu

Vizyon: “Örnek olmalıyız” ilkesinden hareketle öğrencilerimizi zekâ düzeyleri ve kabiliyetleri ölçüsünde en üst seviyeye çıkararak onların eğitime karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve her bireyi kendi özelliklerine bağlı olarak, geliştiren kaliteli ve yenilikçi bir eğitim-öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: T.C. Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, hak ve sorumluluklarını bilen, milli ve manevi değerlere sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazanmış, hür ve demokratik düşünen, Türkçeyi doğru kullanan, karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, çevresine uyum sağlayabilen, başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışabilen, kendine güvenen, mutlu ve hoşgörü sahibi bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Resim Yarışması İl Birinciliği ( Bisiklet Dostu Şehir Sakarya 2021-2022 ) Resim Yarışması İlçe Mansiyon Ödülü ( Ölmeden Mezara Girenler Canlı Performans 2021-2022 ) Şiir Yarışması İlçe Derecesi Geleneksel Çocuk Oyunları Yakan Top Oyunu İlçe ikinciliği,( 2022-2023) Geleneksel Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca Oyunu İlçe dördüncülüğü,(2022-2023)

Saatler: 09.00-14.50
Isınma: Kalorifer-Doğalgaz
Servis Bilgisi: Okulumuza ait resmi servis bulunmamaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Kayıt yaşını doldurmuş olmak.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 100
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler: Zeka Oyunları
Proje Çalışmaları: Okulum Temiz Projesi Beslenme Dostu Okul Projesi Eco Okul Projesi
Kontenjan Bilgileri: Anasınıfı :60 İlkokul : 200
Diğer Hususlar: Halk Oyunları Kursu

WEB - https://kayalarresitbeyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kayalar Reşitbey Mahallesi Kayalar Reşitbey Merkez Sokak No111 Erenler/SAKARYA

Öğretim Şekli :İlkokul Tam Gün

Yerleşim Yeri - Abaza, arnavut ve karadeniz kökenli vatandaşların bir arada yaşadığı yerleşim yeridir.

Ulaşım Yeni Camii mevkiinden kalkan Kayalar Reşitbey, Çaybaşı Yeniköy veya Değirmendere Otobüsleri ile yapılmaktadır. Ortalama 20 dk´ da bir otobüs bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sakarya merkezine 11 km uzaklıktadır. Şehrin güney yönündedir.